Yahoo! adquireix OnTheAir

Compartir

La intenció pot ser la de competir amb Google Hangouts.

A la pàgina d’OnTheAir indica el següent al respecte de l’operació: “estem encantats de compartir algunes grans notícies: OnTheAir ha estat adquirida per Yahoo!. Amb aquest comunicat els seus 5 integrants passaran a treballar en el departament mòbil de Yahoo! a fi i efecte de millorar el producte i fins i tot crear alguna aplicació nova”.

OnTheAir és una combinació de Google Hangouts, Skype i YouTube, una eina per conversar amb alguna persona important. Es pot crear un canal, la gent es connecta i es pot controlar qui pot parlar. D’aquesta manera, cada persona té un espai determinat de temps per formular la seva pregunta.

Es desconeix quant ha pagat Yahoo! per aquesta startup, però Marissa Mayer li vol donar molta importància al mercat de les tablets i smartphones, per la qual cosa molt aviat podríem veure algun producte de Yahoo! que incorpori la tecnologia d’OnTheAir.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: