Yahoo! compra Jybe i Summly

Compartir

El cercador continua apostant fort en el mercat de la telefonia.

Yahoo! suma i segueix comprant petites empreses. Ara li toca el torn a Jybe, una empresa que ofereix recomanacions personalitzades per a restaurants, sortides i altres activitats d’oci en funció de les connexions socials i la localització geogràfica. Aquesta empresa fou creada fa 2 anys i entre les seves files hi ha 3 extreballadors de Yahoo!

Com a curiositat, l’App de Jybe ha estat tancada per a iOS i ha desaparegut de l’Apple iTunes Store, i Summly -una aplicació d’un jove de 17 anys adquirida recentment- que comprimeix els textos de les informacions per a les pantalles de mòbils i que, segons els rumors, Mayer podria emprar per a comprimir les pagines de Yahoo! Per tal que siguin més ràpides i netes per a la seva navegació en els mòbils.

Marissa Mayer continua contractant talents i comprant petites empreses a fi i efecte de millorar els productes del cercador i remuntar l’empresa, quelcom que està aconseguint de moment si hem de jutjar per la pujada de la seva cotització en el NASDAQ.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: