Yahoo! deixa d’escurçar URLs

Compartir

L’escurçador d’URLs de la multinacional nord-americana deixa de funcionar com a part del programa de reestructuració de les diferents unitats de negoci que conformen l’empresa.

Yahoo! és motiu de portades darrerament gràcies a la ‘resurrecció’ que ha protagonitzat de mans de l’activa Marissa Mayer, caracteritzada per una gran activitat compradora. Això no ha impedit la reestructuració interna, que també ha comportat la desaparició d’alguns serveis d’escassa importància estratègica per a la nova direcció.

Un d’aquests serveis és l’escurçador d’URLs y.ahoo.it, ja que el seu manteniment era massa car i no tenia cap fama, segons informa Yahoo!

Tot i que ja no es podran escurçar nous enllaços des del seu servei, per a tranquil·litat dels seus usuaris, la casa nord-americana ha assegurat que els enllaços ja escurçats es seguiran mantenint actius, és d’esperar que per un període de temps encara sense definir però limitat.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: