Yahoo! es fa amb Alike

Compartir

Segueix l’aposta pels smartphones.

D’ençà que Marissa Mayer va prendre les regnes de Yahoo!, aquesta empresa ha anat evolucionant a base de talonari per fer fitxatges i adquisicions d’altres empreses, i això sembla que li està resultant bé. La darrera companyia adquirida per Yahoo! ha estat Alike, una empresa que desenvolupa aplicacions mòbils que permeten fer recomanacions a l’estil Foursquare.

A través del seu blog, l’equip d’Alike diu sentir-se apassionat pel creixent poder de les “experiències mòbils intel·ligents”, afirmant que a Yahoo! Hi han trobat un equip tan apassionat com ells amb la mateixa visió.

Amb aquesta compra, la de snip.it i la d’OnTheAir, l’aposta pels mòbils és el clar objectiu de Mayer. Segons paraules de la CEO de Yahoo!, “la mobilitat és vital per al futur de l’empresa” i l’adquisició d’Alike serà competitiva enfront de Google o Facebook.

L’empresa adquirida ha deixat d’oferir suport a Alike Nearby l’aplicació que van crear.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: