Yahoo! es fa amb dues startups més i tempteja Imgur

Compartir

Ptch i Evntlive s’afegeixen al grup de startups adquirides per Yahoo! en ple apogeu del deliri comprador de Marissa Mayer. I Imgur podria ser la següent.

Marissa Mayer, la president i CEO de Yahoo!, surt novament de compres per a l’empresa que dirigeix. Aquest cop s’ha fet amb Ptch i Evntlive.

Ptch és una startup creada per ex-treballadors de DreamWorks que té una aplicació mòbil que permet crear, a partir de les vostres fotos i vídeos, una presentació en mode de vídeo (podeu veure’n una demo online).

Per la seva banda, Evntlive és una web especialitzada en realitzar streaming de concerts, semblant a llocs com Livestream, però enfocada exclusivament a esdeveniments musicals.

Yahoo! pretén que Ptch s’afegeixi a la seva aposta sobre Yahoo! Mòbil i, en el cas d’Evntlive, s’integrarà dins dels llocs web de musica i pel·lícules.

D’altra banda, Mayer sembla anar-li al darrere al lloc d’allotjament d’imatges Imgur. Segons diversos rotatius econòmics, la president i CEO de Yahoo! ja havia temptejat aquesta empresa anys enrere amb una oferta d’uns 200 milions de dòlars, però ara hauria posat sobre la taula una oferta encara més gran: al voltant de 500 milions.

Imgur és un lloc d’allotjament d’imatges nascut el 2009 de la mà d’Alan Schaaf, i que el lloc web Reddit l’ha dut a l’alça. Malgrat que tothom diu que l’intercanvi d’imatges com Imgur és poc rendible, Marissa Mayer no pensa el mateix, i si aconsegueix el seu objectiu obtindrà una gran base de dades d’usuaris, a més de poder fer interactuar aquest servei o, directament, fusionar-lo, amb Flickr, el seu altre servei d’emmagatzematge de fotografies.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: