Yahoo! es fa amb GhostBird i Rondee

Compartir

Amb aquestes adquisicions ja són 14 startups en 8 mesos des de l’arribada de Marissa Mayer al poder.

Yahoo! continua apostant fort per la compra de petites empreses i ara es fa amb Ghostbird Software i Rondee.

Ghostbird Software és una startup creadora de les apps Kitcam per a iOS, que permet als usuaris fer fotos usant filtres, i Photoforge2 que facilita la modificació de les imatges un cop fetes.

L’adquisició es fa per adaptar les apps a Flickr, acostant les funcionalitats d’aquest servei a les que ofereix Instagram. En les properes setmanes es podria veure alguna novetat en aquest sentit.

Ambdues aplicacions han estat retirades de l’app Store, però els usuaris que les tinguin instal·lades en els seus terminals les podran seguir usant, només s’interrompen les descàrregues i instal·lacions noves.

En el cas de Rondee, una startup relacionada amb el mercat de les conferències i trucades en grup, és completament diferent ja que no és una app per a smartphones si no una aplicació d’escriptori que Marissa Mayer ha reviscut després de la seva arribada. Els treballadors de Rondee s’uniran a Yahoo! el proper 12 de juliol quan l’aplicació deixi d’existir. Suposem que s’integrarà en l’aplicació de Yahoo! Messenger i en el seu webmail en versió PC.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: