Yahoo! es fa amb Playerscale

Compartir

Enèsima empresa comprada per la CEO Marissa Mayer per apuntalar el renaixement de Yahoo!

No hi ha dia que Yahoo! no doni una notícia i no és res estrany, ja que d’ençà de l’arribada de Marissa Mayer al capdavant de la companyia, ha portat canvis radicals com ara compres a base de talonari d’empreses com Jybe, Summly, Alike, Snip.it, OnTheAir o tumblr, però la cosa no es queda aquí.

A la llarga llista s’hi afegeix Playerscale, una plataforma dedicada al desenvolupament de programari que permet l’ús de jocs en diferents plataformes sense que això afecti o perjudiqui l’experiència de joc, recollint informació relativa als usuaris de jocs, les seves actituds i comportaments, facilitant als desenvolupadors la rendibilització de les seves creacions. Amb aquesta adquisició, Mayer manté la seva intenció pel mercat de jugadors casuals, un sector molt sucós que comprèn xarxes socials, smartphones i tablets.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: