Yahoo! fa neteja

Compartir

Seguint les mateixes passes de Google, la pionera d’Internet tanca diversos serveis que no tenien gaire èxit entre el públic.

Yahoo! està cada dia més com l’Au Fènix que ressuscita de les seves cendres gràcies a una Marissa Mayer que sembla que ho està aconseguint per mitjà de la compra de diverses startups, malgrat que també cal rentar la imatge i fer canvis des de l’interior. Per això s’estan donant de baixa alguns serveis amb poc ús entre els internautes, seguint la mateixa filosofia que ha emprat Google en operacions semblants.

Entre aquests serveis hi trobem, per exemple, a Yahoo! Deals, que permet buscar les millors ofertes sobre determinats productes, o Yahoo! Kids, un espai per a nens que conté jocs, activitats i continguts infantils de tipus diferent, serveis menors com l’API d’Upcoming, les alertes per SMS i les aplicacions J2ME de Yahoo! Mail i Messenger per a telèfons senzills o no-smartphones, Yahoo! Mail i Yahoo! Mail Classic en les seves versions antigues també es tanquen.

D’altra banda, la companyia nord-americana també posa el punt i final al seu correu electrònic a la Xina, una estratègia per abaratir costos i transferir tots els seus serveis a Alibaba Group, ja que des del 2005 s’està duent a terme el canvi gradualment.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: