Yahoo! ja té nou CEO

Compartir

Després de la marxa de Scott Thompson per falsedat en documents, Yahoo! es trobava sense CEO i els nombrosos rumors sobre si gent de la junta directiva ascendiria han arribat a la seva fi; la històrica companyia d’Internet fitxava Marissa Mayer el passat 17 de juliol.

Marissa Mayer. Imatge corresponent a l'article sobre l'executiva a Wikipedia, realitzada per l'usuari Mrgadget3000 i disponible sota llicència Creative Commons

Marissa Mayer. Imatge corresponent a l’article sobre l’executiva a Wikipedia, realitzada per l’usuari Mrgadget3000 i disponible sota llicència Creative Commons

Mayer fou una de les primeres treballadores de Google, on portava treballant des del 1999. També fou la primera dona enginyer a Google. Durant la seva extensa etapa en aquesta última companyia, va realitzar nombroses aparicions públiques en conferències de tecnologia, canals de televisió o en seccions de notícies entre d’altres.

La seva feina es pot veure en l’aparença d’alguns dels productes més coneguts de Google, com la interfície de cerca, Gmail, Google News o Google Images. El seu últim lloc a la companyia del cercador fou com a vicepresidenta de localització i serveis locals.

Sobre el seu recent nomenament, Mayer ha declarat que “em sento honrada i encantada de poder dirigir Yahoo!, una de les principals destinacions d’Internet per a més de 700 milions d’usuaris. Espero amb interès treballar amb els treballadors de la companyia per oferir productes innovadors, continguts i experiències personalitzades per als usuaris i anunciants de tot el món”.

D’altra banda, David Filo -cofundador de Yahoo!- ha declarat que “Marissa és una coneguda líder visionària en l’experiència d’usuari i disseny de productes, i una de les estrategues més emocionants de Silicon Valley en el desenvolupament de tecnologia. Espero poder treballar amb ella per millorar els productes que ofereix Yahoo! a més de 700 milions de visitants únics mensuals”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la llicència següent:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mig www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: