Yahoo! ja té nou director financer i cap d’operacions

Compartir

Marisa Mayer continua perfeccionant el seu equip.

Des de l’arribada de Marissa Mayer a Yahoo!, aquesta s’ha dedicat a confeccionar un nou equip directiu. El primer en arribar serà Ken Goldman com a Director Financer.

Goldman ve de l’empresa de seguretat Fortinet en la qual tènia el mateix càrrec. A Yahoo!, serà el responsable de les funcions financeres globals de la companyia inclosos l’anàlisi i la planificació financera, el control financer, els impostos, la tresoreria i les relacions amb els inversors.

El següent en arribar serà Henrique de Castro com a cap d’operacions. De Castro ve de Google, on era vicepresident mundial d’aliances per a solucions de negocis des del passat març. A Yahoo! assumirà funcions de supervisió de les vendes i operacions, mitjans i desenvolupament.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: