Yahoo! nomena Scott Thompson nou CEO

Compartir

Després de molt de temps, Yahoo! ja té nou CEO, i és d’esperar que això animi a la borsa.

Logo Yahoo!

Yahoo! ha llançat una nota de premsa on hi deia que Scott Thompson substitueix a Carol Bartz, que va abandonar Yahoo! el passat mes de setembre i que, des de llavors, la junta directiva i Tim Morse s’alternaven el paper de CEO.

Scott Thompson ve de Paypal, on ha treballat durant els darrers anys com a president. Durant l’etapa de Paypal, Thompson ha aconseguit consolidar el sistema de pagaments ampliant els usuaris dels 50 milions als més de 104 milions actuals.

Roy Bostoc, president de la junta de Yahoo!, va dir després del nomenament de Thompson: “Scott aporta a Yahoo! un historial provat en la construcció sòlida basada en actius i recursos existents, precisament la fórmula que necessitem a Yahoo! El seu profund coneixement dels negocis online combinat amb el seu treball en equip i la seva capacitat operativa, restaurarà l’energia, l’enfocament, i impuls necessari per fer créixer el negoci i oferir valor als nostres accionistes. El comitè de cerca i tot el Consell va arribar a la conclusió que Thompson és el líder que necessita la companyia per emprendre una trajectòria de fort creixement”.

D’aquesta manera, amb el nomenament de Scott Thompson s’aclareixen els rumors d’una possible venda de Yahoo! i deixen clar que volen fer créixer més al gegant de la xarxa.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: