Yahoo! adquireix Tumblr per 1.100 milions de dòlars

Compartir

L’operació ha estat recomanada a la veterana companyia d’Internet per tal de fer més atractiva la seva marca al sector de públic jove.

Actualització 20/5/2013 14:28: Yahoo! i Tumblr confirmen l’operació

Facebook va pagar mil milions de dòlars per Instagram i podria tornar a fer el mateix per Waze, i ara podria ser Yahoo! la que s’afegeixi al ball amb una oferta sobre la taula d’idèntiques dimensions per Tumblr, alimentant així una mica més la nova bombolla que, segons algunes veus, comença a construir-se novament sobre el sector tecnològic.

Tumblr és un reeixit servei de microblogging que, sense arribar al nivell de penetració social de Twitter (i amb una organització i terminologia lleugerament diferent d’aquest darrer), s’ha fet un lloc important en el mercat. Els microblogs creats en ell poden incloure material multimèdia, i la seva orientació s’assembla més a la d’un blog tradicional que l’enfocament que li dóna Twitter.

És especialment popular entre el públic jove, i aquesta és la característica que més hauria atret a Yahoo!, segons informa la publicació online AllThingsD, que es remet a fonts sense identificar per afirmar que l’interès de Marissa Mayer (actual CEO de Yahoo!) per Tumblr ve de lluny, concretament de quan estava a Google. Mayer seguia l’evolució d’empreses com Foursquare i la mateixa Tumblr, i d’ençà que fou anomenada CEO de Yahoo! s’hauria reunit diverses vegades amb alts directius d’aquesta darrera.

Actualització 20/5/2013 11:27: El Wall Street Journal afirma que Yahoo! ha aprovat la compra per un valor de 1.100 milions de dòlars. Ni aquesta companyia ni Tumblr han admès o desmentit oficialment l’operació.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: