Yahoo! presenta uns resultats financers que li ho posen una mica m

Compartir

La companyia augmenta beneficis en totes les àrees, i Jerry Yang afirma que es comencen a veure els resultats de les recents adquisicions i nous productes llançats, el que augmenta el valor de la companyia i de passada allunya a Microsoft una mica més d’aconseguir satisfer les demandes de la junta directiva del gegant d’Internet.


Redacció iMàtica – Molt s’esperava de la presentació dels resultats financers de Yahoo! corresponents al primer trimestre del 2008 per deduir com aquests influirien en la postura que mantenen la junta directiva i els accionistes sobre l’oferta d’adquisició de Microsoft. I aquests no han defraudat a Jerry Yang i companyia, que han presentat uns beneficis que han crescut en gairebé tots els aspectes respecte al primer trimestre de l’any passat.

D’ençà de la tornada d’un dels seus fundadors, Yahoo! s’ha vist immersa en una voràgine d’adquisicions i llançaments de nous productes que l’han tornat a situar al centre de l’huracà informatiu, tot i que ha estat l’oferta realitzada per Microsoft la que ha acabat de catapultar-la (en el rànquing d’Alexa figurava fa poques setmanes com el lloc més consultat d’Internet).

Els resultats financers presentats augmenten els beneficis en gairebé tots els aspectes, superant fins i tot les prediccions d’alguns dels analistes. Malgrat tot, són aquests mateixos analistes els que afirmen que tot i aquesta bonança temporal que es viu en el gegant d’Internet, això no pararà les ànsies de Microsoft encara que dificultarà parcialment les coses a la companyia de Redmond, doncs els accionistes i inversors guanyaran confiança en Yahoo!

Amb tot, les accions de la companyia de Jerry Yang cotitzaven lleugerament a la baixa en el Nasdaq mentre les de Microsoft pujaven lleugerament. Podríem dir que, de moment, es dóna una situació de "taules" entre ambdós bàndols.

Guillem Alsina