Yes.fm s’estén amb un èxit imparable a l’iPhone

Compartir

iPhoneLa companyia va presentar durant la setmana passada la seva aplicació per al terminal d’Apple, disponible a través de l’App Store i que s’ha convertit en un dels programes més reeixits.

Redacció/Agències – El passat 25 de març, el lloc web de música online Yes.fm llançava una aplicació que permet accedir al seu contingut a través d’un iPhone o iPod Touch. Yes.fm posa la música a l’abast dels usuaris mitjançant tecnologia de streaming, pel què han d’estar connectats en tot moment a Internet per poder escoltar la seva música. La connexió, en el cas concret que ens ocupa, es realitzarà a través de WiFi o bé gràcies a la capacitat 3G de l’iPhone.

L'aplicació de Yes.fm per a l'iPhoneL’aplicació permet accedir a la totalitat del repertori de www.yes.fm, les llistes de reproducció (playlists) temàtiques i els preferits dels usuaris, i pot ser descarregada gratuïtament des de l’App Store des de fa uns dies. El seu èxit ha estat aclaparador, convertint-se ràpidament en el programa més descarregat de la botiga virtual d’Apple en l’especialitat de música per streaming, i la segona aplicació més descarregada de totes, amb pics de 4.500 descàrregues diàries.

No és l’únic èxit d’aquest lloc web, que en només sis mesos de vida s’ha consolidat com un dels líders indiscutibles de la distribució de música digital en llengua castellana i, més concretament, a l’Estat Espanyol.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)