Yoigo: VoiP, noves tarifes i més clients

Compartir

Yoigo presenta novetats en el seu esdeveniment al Mobile World Congress amb noves tarifes, factura digital i apostes personals amb el Wifi.

Clarament, els objectius de Yoigo per a aquest 2012 és arribar a una xifra de clients de 3,5 milions, espera un augment del 50% en tarifes de dades i tot just aquest abril posar en marxa la factura electrònica a tota Espanya i amb l’opció per als clients que vulguin en paper, disposar d’ella sense cap mena de cost adicional.

També han apostat per presentar noves tarifes. Yoigo es desmarca de la competència presentant la primera tarifa exclusiva per a realitzar trucades VoiP, l’empresa insisteix que només trucades, res de video trucada. Els clients podràn parlar fins a 600 minuts, o sigui que aclarin amb números. La trucada té un cost d’un cèntim el minut per la qual cosa surt més a compte fins i tot que Skype Out amb el preu que ofereix.

L’empresa aposta per seguir arribant a tothom i anuncia tres noves tarifes que donaran als clients una opció més de trobar la tarifa que més s’adapta a les seves necessitats. Amb el segell Yoigo presenta la Plana 10, Mega Plana 20 i la Mega plana 40. Aclarir que Yoigo després de finalitzar el pack que et quedes surt més bé de preu que totes les altres companyies oferint 12 cèntims al minut i la competència a 18 cèntims.

Per una altra banda, el 5 de març es deixa de comerncialitzar la tarifa del 4 i del 6 però les persones que tinguin contractat aquest servei seguiran disposant de la tarifa sense fer cap tipus de canvi.

Yoigo ha aclarit que no dirà res respecte al desplegament de tecnologia LTE a Espanya, però observant els comentaris de la trobada amb LG podem saber que fins al 2015 no oferirà res fins al moment.

Yoigo obre així una nova era en el 2012 amb la tecnologia VoiP, un creixement arriscat pero segurament complirà.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: