YouTube desenvolupa el seu propi Spotify

Compartir

Pretén potenciar la seva biblioteca de videoclips.

Google està planejant llançar una mena de “SpotiTube” o un “YouTubefy”, és a dir, un servei que sigui una versió pròpia del reeixit Spotify. El principal motiu és que la gent jove utilitza més YouTube per buscar música, per davant d’altres serveis com iTunes, Spotify i ràdios online.

Segons apunten mitjans nord-americans, el Spotify de YouTube aprofitaria la infraestructura que tenen com a portal de vídeos, ja que els costos de streaming serien més econòmics. El servei comptaria amb una oferta bàsica i gratuïta finançada amb publicitat, i una altra de premium sense publicitat, de pagament sota subscripció.

Aquest Spotify de YouTube seria llançat a finals del 2013 i comptaria amb el suport de grans productores musicals com Warner Music.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: