YouTube: menys és més

Compartir

La filial de Google està provant una nova pagina d’inici minimalista.

YouTube busca renovar-se seguint les passes d’altres grans com Facebook o Yahoo!, i per a això està provant una nova pàgina d’inici molt senzilla i minimalista, amb enfocament a les pantalles tàctils, pensant ja en la tendència a l’alça de les tauletes tàctils i ordinadors híbrids.

Així podria ser el futur YouTube

Així podria ser el futur YouTube

Segons allò que s’ha vist, la nova interfície de YouTube, té com a objectiu facilitar la cerca i visualització de vídeos en pantalles tàctils i que siguin dirigides gestualment (a través de reconeixement de les imatges captades per la webcam de l’equip), ja que tant els tablets com els televisors intel·ligents (smart TV) que s’han posat de moda empren aquests mètodes.

Els rumors apunten a què l’activació de la nova interfície es durà a terme a principis del 2013, ja que aleatòriament apareix en alguns usuaris, però si tens ganes de provar-la només has d’accedir a l’optimització de YouTube per a televisors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: