Youtube retransmetrà els partits de LaLiga 1l2l3 a 150 països

YouTube retransmetrà LaLiga 123
Compartir

LaLiga emetrà tots els partits de LaLiga 1l2l3 de forma gratuïta i en anglès a través de YouTube per a milions d’aficionats al futbol a tot el món, amb l’objectiu d’augmentar la seva difusió internacional. De fet, les emissions van començar en la jornada del cap de setmana del 12 i 13 de gener.

Les emissions es podran veure en els principals territoris de l’Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica. A més, en aquells territoris en què cap operador de televisió emet LaLiga 1l2l3, els aficionats podran gaudir d’un programa de 52 minuts amb el millor de cada jornada, amb l’objectiu d’augmentar la difusió internacional d’aquesta competició.

A Espanya, les emissions de YouTube estaran “geobloquejades” i els partits seguiran transmetent-se a través dels operadors existents: Bein Connect, Orange, Telecable, Telefónica i Sky.

LaLiga continua creixent en els seus entorns digitals. La signatura d’un acord històric amb Facebook per a l’emissió de tots els partits de LaLiga Santander a través del canal oficial de LaLiga en aquesta xarxa social en vuit països del sud-est asiàtic, o l’emissió de les Lligues Professionals Espanyoles de futbol sala, handbol o LEB OR, són alguns dels passos que LaLiga va fer en matèria audiovisual el passat 2018.

Aquests són els països des d’on es podran veure els partits de LaLiga 1|2|3 a través de YouTube:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: