YouTube prepara canals de pagament?

Compartir

Google podria estar planejant obrir una nova via de negoci amb canals de vídeo de pagament a YouTube, servei en el que fins ara tot ha estat gratuït per a l’espectador.

YouTube

El lloc web de la cadena televisiva CNBC revela que Google està a punt de llançar una sèrie de canals de pagament a YouTube per a determinats creadors de contingut destacats, els quals tindran un cost mensual molt econòmic per als consumidors, com per exemple, 1,99 dòlars mensuals.

La cadena televisiva nord-americana afirma que aquesta nova iniciativa pot ser presentada tan aviat com esta mateixa setmana, de moment lligada a una sèrie de creadors de continguts seleccionats, que ofereixen vídeos professionals i contingut amb valor afegit per als internautes.

Els responsables de Google per a aquesta subsidiària no s’han volgut manifestar al respecte d’aquests rumors.

És possible que, de ser llançada aquesta opció de canals de pagament, en el futur s’estengui a tots els usuaris. Seria interessant per a tots els qui publiquen vídeos a YouTube i creuen que les seves creacions tenen un valor afegit per als internautes, poder “tancar” tals continguts darrere d’una passarel·la de pagament, de la qual ells se n’endurien un percentatge i la resta se’l quedaria la companyia, de manera que esta també trobaria una via de finançament complementaria a les que té ara, basades en publicitat.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: