Youzee, l’aposta espanyola per l’streaming

Compartir

L’aposta era en un principi la internacional i estesa Netflix però amb els problemes d’última hora els espanyols de Youzee han anunciat que arribaran als nostres cors a partir del dijous 1 de desembre quan presentaràn el seu projecte a tots els mitjans de premsa.

Durant aquest any s’han anat escampant rumors sobre l’arribada de moltes empreses internacionals com Netflix,Voddler.. però la campanada la dona Youzee, una empresa espanyola amb un esperit molt jove i dinàmic que presentarà en societat què és en si el seu projecte.

La presentació de la seva pàgina actualment et deixa amb ganes de més. Podrem veure pel·licules, podrem compartir-les, podrem menjar crispetes i fer-ho tot alhora? Molts dubtes ara mateix corrent pel nostre cervell però el compte enrere per la presentació d’aquest servei ja el tenim, el dijous dia 1 de Desembre sabrem què és i podrem començar a tocar-ho si ens ho permeten.

Han estat convidant a la premsa amb un regal suculent, una bossa de caramels i llaminadures; serà per llepar-nos els dits la presentació? O ja ens ficaràn una gran cartellera per no sortir de casa..

Esperem que tinguin molta sort i nosaltres només estem a l’espera de poder gaudir d’un servei més que esperat al nostre paìs.

La presentació ha estat batejada pel seu perfil de twitter amb aquesta frase: @Youzee

Podemos confirmar y confirmamos q nuestra presentación a medios es el 1 de dic. A partir de ahí empezaremos a enviar invitaciones a la beta
Enllaç a la web oficial de Youzee
Etiquetes: