Youzee, res de nou i seguim al mateix ritme

Compartir

Youzee és el nou servei de streaming a la carta d’Espanya. Presentat a principis de desembre, va ser la gran revolució per una quota petita del mercat. Nosaltres l’hem analitzat i en treiem conclusions.

Nosaltres ja us vam explicar què era Youzee i com funcionava al dia de la seva sortida a Espanya de manera Beta. Jo personalment, Carles Rabadà, l’he provat gràcies a un company que m’ha cedit el seu usuari, ja que per començar, els creadors i administradors de Youzee anunciaven via Twitter que si seguies el seu usuari tindries invitacions per poder provar el servei. Jo, no en tinc. Han anunciat força tongades d’invitacions i encara estic a l’espera i els meus tweets han estat d’aquells que no llegeix ni l’avi Pere.

El servei que ofereix Youzee és perfecte, perfecte per la gent que li agraden les pel·lícules de fa anys i les series que tothom ha pogut gaudir, no diré només per la televisió si no per qualsevol altre lloc abans de la seva aparició. Quan tens un producte o servei, ha de ser alguna cosa revolucionaria, alguna necessitat que no existeixi i l’inventis. Youzee només ha aportat l’espanyol a un producte que Filmin supera en facilitat i es veurà amb problemes d’aqui un futur molt proper.

Us pensareu que critico un producte per qualsevol motiu, però si el dia que podeu entrar després de que la vostra invitació estigui navegant dies per l’espai i no arribi, observeu la cartellera que, encara a dia d’avui, és per apagar i dir, gràcies, moltes gràcies pero no calia.

A tu et presenten aquesta cartellera com a sortida del producte i què fas? Jo preguntar-me si vaig bé o m’estàn prenent el pèl de mala manera. Toy Story 2, no vull recriminar que la pel·lícula no sigui bona o si, però va enserio? Nemo? Wall-e? Sóc un amant de Wall-e però quant fa que la pel·lícula va pel món? Mary Poppins? Ens esteu insultant amb la cartellera que heu presentat.

Després de veure la cartellera principal observem que Youzee disposa de subscripcions, en tenen una de mensual i una de pagament per pel·lícula o episodi.

Teniu la versió de 6,99€, la qual podem provar durant un mes de manera gratuïta i la manera de pagament per pel·lícula. Com podeu observar els preus van des de 2,99€ a 4,99€ i falta destapar la gran incògnita. HD 1080!

El pagament no té critica, nosaltres hem provat una serie de pel·lícules i series i s’ha de dir, el rendiment és molt bo i la reproducció també, Youzee ha treballat molt fort en aquest apartat i presenta una bona programació i una bona solució per no anar a parar a pàgines de descàrrega “il·legal”. Jo, si aporten bons títols, acabaré pagant i encantat del servei. Això si, han de millorar la cartellera.

La meva crítica acabarà amb el que he començat. Youzee no aporta res nou a la comunitat. Si no una versió “espanyola” d’un producte que ja estava al nostre país. El càtaleg espero que millori ja que oferint Toy Story 2, parlant clarament, ells sols dins del seu món. Un aplaudiment en el reproductor que han creat i esperant millores molt grans a un portal que pot pendre molt de protagonisme si vol a altres plataformes ja establertes en el mercat.

No és una crítica dolenta si no constructiva.

Podeu trobar més informació de Youzee a la seva web o al nostre article de presentació en comunitat.

Etiquetes: