ZTE es fica amb els grans en el terreny dels smartphones (i tablets)

Compartir

Mobile World Congress 2011Després de la presentació estel·lar de Samsung amb el seu Galaxy S II i el renovat Tab 10.1, Sony amb el seu Xperia Play i la gamma alta de mòbils i la reconstrucció amb dubtes de Nokia, ara toca les innovacions del gegant xinés, ZTE.

Carles Rabadà (carlesrgm@imatica.org) – He Shiyou, vicepresident de ZTE, ens explica que han estat líders en vendes al mercat individual i es mantenen en el rànquing de les 5 empreses més prestigioses del mercat internacional. També He Shiyou ens explica que conviuen en un mercat molt atractiu ja que les expectatives de les altres empreses són oferir mòbils d’alta qualitat a un preu segurament alt, però ells aposten per retallar per on sigui per oferir coses semblants amb menys cost.

ZTE ha presentat una gràfica d’evolució des de fa tres anys. La mateixa empresa ha crescut un 21,4% al 2010 i relativament escalat des del 2008 amb un 15,3%. És un gran pas per a l’empresa.

He Shiyou ha volgut valorar els nous estaments per a crear un telèfon des de dins de l’empresa. Els tres punts forts són: disseny, competitivitat de preus i qualitat. El cor, com tothom entén, de l’evolució.

Seguidament han fet una ràpida i fugaç introducció en la que han presentat els seus terminals i tablets.

Els terminals són: Amigo, blade i Rugged blade. Amigo és l’evolució del disseny i especialment pensat per a xarxes socials. Blade, el terminal amb teclat físic i Rugged blade el tot terreny. Seguidament han passat als tablets presentant Light10, que aportarà al mercat un tablet amb especificacions de 10 polzades, 1,2 Ghz i 1280*800.

Han deixat escapar dades com ara que publicarà un Internet box, la caixa màgica que transmetrà dades a la televisió com Google TV o l’Apple TV. No han aportat dades sobre com serà.

I per acabar, ha donat les gràcies a tots els assistents i ha començat el torn de preguntes.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)