ZTE Light 2, un tablet a l’abast de totes les butxaques

Compartir

La impressió de ZTE al Mobile World Congress no podia ser més bona. En una roda de premsa a la mateixa hora que Asus, va presentar molts terminals i molts tablets. L’evolució del Light és la que hem tingut el plaer de provar.

ZTE va encetar el Mobile World Congress essent protagonista d’una plèiade de rumors. Amb una sèrie de terminals que revolucionarien el que havia fet fins el dia que va començar el Mobile World Congress de Barcelona.

Nosaltres vam poder veure de primera mà i col·locats a primera fila vam observar com els xinesos volien ser en poc més de tres anys una de les tres fabricants més grans del mercat internacional.

Va presentar molts terminals per a tota mena de mercats i també va innovar renovant els seus tablets. Nosaltres hem tingut el plaer de provar en el nostre laboratori el tablet ZTE Light 2, l’evolució del seu primer tablet “exclusiu de Movistar“.

Disseny de la tablet

Un disseny renovat podria voler dir èxit a l’avançada. El món dels tablets d’Android n’està ple d’exemples, des de marques com Samsung, LG, Lenovo, Sony o Motorola, fins a Archos o la mateixa ZTE entre d’altres. El que ens hem de pensar és: què busquem exactament en un tablet? Comoditat, prestacions, facilitats, preu? Són moltes les qüestions i aquest és un tablet per a molts de vosaltres.

ZTE presenta l’evolució del ZTE Light, tablet que va tenir -com hem recordat anteriorment- Movistar en exclusiva a Espanya. El tablet presenta un aspecte semblant als dels altres competidors però amb un tacte diferent i molt agradable a l’hora d’agafar el dispositiu.

Aquest dispositiu té una pantalla de 7 polzades amb una pantalla LCD. Completament negre, elegant i amb Android (gingerbread) corrent dins seu.

Una càmera frontal de 0,3 mpx. i una altre a darrera de 3,2 mpx. Connectivitat 3G, GSM, Wifi, Bluetooth. La seva mida exacta és de 202x122x12 mm i té un pes de 402 grams.

Té 4 GB de memòria interna (un dels principals errors de la companyia) ja que la competència disposa de tablets amb molt més espai de sèrie.

I diposa de 512 MB de memòria RAM, suficient per a tot el que farem en un tablet.

La bateria, que personalment pensava que tots apostarien per millorar aquesta part en terminals, el tablet disposa d’una de 3400 mAh amb una durada de 300 hores en mode espera i un màxim de 5,5 hores de reproducció amb vídeos.

Personalment, podria estar dient moltes coses d’aquest tablet de la companyia xinesa ZTE, però ho resumire com el tablet que podríem tenir tots a casa i no necessitar res més.

Ja que, què fem amb un tablet? Quants de vosaltres jugueu hores en un tablet? Quants de vosaltres necessiteu les millors prestacions? Amb el ZTE Light 2 podem fer tot el que vulguem. Està clar que tot va a persones. La gran majoria que jo conec tenen tablets d’altes prestacions simplement perquè s’encapritxen d’ell.

Un tablet no és res útil de moment. No significa que en un futur proper com va dir Microsoft aquesta setmana a Barcelona, els ordinadors portàtils i de sobretaula estaran morts en res.
Sincerament és un tablet que en relació qualitat preu, guanya moltissim. El podem trobar lliure des de 250€ apròximadament.

Quin tablet teniu vosaltres?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: