ZTE PF200 i N910 per meravellar el MWC

Compartir

ZTE, com l’any passat, vol impressionar i ho farà. Presentarà el PF200 i l’N910 durant el Mobile World Congress i a més a més amb Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

ZTE va impressionar l’any passat al Mobile World Congress i durant la resta de l’any va recollir els fruits sembrats en el congrés més important del món. Aquest any 2012 vol fer el mateix i encara millor. Presentarà dos terminals. El ZTE PF200 i el ZTE N910.

Nosaltres tindrem accés a la seva presentació en roda de premsa tal i com vàrem fer l’any passat. ZTE ens ha convidat a l’esdeveniment dins de la fira i us ho explicarem tot just sortim de la sala per a tots vosaltres.

El ZTE PF200 serà més o menys així: Una pantalla de 4,3 HD, un processador de doble nucli Snapdragon, Wi-Fi, Bluetooth, GPS i NFC, la tecnologia que regnarà al Mobile World Congress.

El ZTE N910 tindrà una pantalla similar, una càmera de 5 mpx i no tindrà l’esperat xip NFC que disposarà l’altre gran de ZTE.

Els dos terminals de la companyia tindran el millor sistema operatiu del moment. Presentarà els dos terminals amb Android 4.0 ( Ice Cream Sandwich ). Segurament tornarà a ser boca de tothom amb uns grans terminals.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: