ZTE presenta router LTE

Compartir

Permet connectar-se en mobilitat a alta velocitat emprant les xarxes de dades de quarta generació.

router sense fils ZTE MF253

router sense fils ZTE MF253

El fabricant xinés ZTE ha anunciat el llançament a nivell mundial del router sense fils LTE MF253, que permet connectar equips a Internet des de qualsevol lloc en el que hi hagi cobertura 4G per mitjà de l’estàndard LTE.

L’MF253 suporta velocitats de descàrrega de dades de 100 megabits per segon i de 50 Mbps per a connexions de pujada, a més de disposar d’un accés d’alta velocitat a Internet mòbil per fins a 32 usuaris simultàniament. Presenta una estructura aerodinàmica blanca i un indicador de llums blaves.

En haver-hi diferents implementacions de l’estàndard LTE en els diferents continents i mercats, ZTE ha adaptat diferents versions del MF253 per als mercats d’Amèrica, Europa i la Xina, que garanteixen un complet suport per a una àmplia gamma de l’espectre LTE. A més es pot utilitzar en diferents mercats a nivell mundial, atenent les necessitats dels clients a tot el món.

El suport a una antena externa permet utilitzar-lo en zones on les senyals mòbils són més pobres, i la seva tecnologia sense fils MIMO admet transferències de dades de 300 Mbps. A més, també ofereix ports USB per ajudar els usuaris a compartir dades de manera eficaç. Connectant-lo a un emmagatzemament extern de dades com un disc dur o clau USB, l’MF253 es pot emprar com a centre d’emmagatzemament de xarxa per tal que els usuaris accedeixin a la informació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: