ZTE, trepitjant fort

Compartir

La companyia multiplica per quatre la seva presència al mercat.

ZTE (Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation) és una de les companyies que més bé representen l’empenta de les companyies de la República Popular de la Xina en l’àmbit tecnològic, i que busquen conquerir no ja només el seu país, si no el món al seu voltant i, especialment, un occident que encara mira molts productes i empreses vinguts des d’aquella part del món d’una manera un pèl refractària.

Però la bona feina de ZTE els ha dut enguany a una immillorable marca: quadruplicar la seva presència en el mercat global de smartphones; si en el segon trimestre del 2011 les vendes dels terminals d’aquest fabricant sumaven un total de dos milions d’unitats, el mateix període de l’any en curs ha ofert una xifra de 8 milions de terminals venuts.

Els smartphones de la xinesa consten en els catàlegs de les principals operadores, normalment entre els models de baix cost, juntament amb els de la seva homòloga Huawei. I en el passat Mobile World Congress, ambdós fabricants van organitzar actes de presentació entre les companyies tradicionalment punteres que van ser seguits per gran quantitat de periodistes, analistes i aficionats.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: