Zynga cancel·la 13 videojocs antics

Compartir

Tot dins d’un pla de retallades.

Zynga, popular empresa de videojocs, va anunciar que cancel·larà 13 videojocs antics i retallarà la inversió en el joc The Ville, tot a causa dels darrers resultats, en els quals van patir pèrdues.

També dins d’aquest pla de retallades, la mateixa companyia va anunciar acomiadaments que afectaran al 5% de la seva plantilla, i el tancament de les seves oficines de Boston (Estats Units), Japó i Gran Bretanya.

En un memoràndum, el president executiu de Zynga, Mark Pincus, ha dit: “Aquesta és la part més dolorosa d’un pla general de reducció de costos que també inclou significatives retallades en despeses de servidors, publicitat i serveis externs, principalment proveïdors”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: