Zynga fitxa l’impulsor de la Xbox One

Compartir

El nou conseller delegat intentarà reflotar l’empresa, que es troba immersa en una crisi.

Zynga, creadora dels jocs socials Cityville o Farmville que tan coneguts són, es troba actualment sumida en una crisi, i per intentar buscar un enfocament diferent per sortir-se’n ha optat per fitxar un nou conseller delegat per reflotar l’empresa.

L’encarregat d’aquesta tasca serà Don Mattrick, ex-responsable de la divisió d’entreteniment de Microsoft i responsable dels èxits de la Xbox 360 o de la Xbox One.

Mattrick es trobarà amb una llarga i dura tasca al seu davant: primer mantenir l’èxit de Zynga a Facebook, ja que d’aquí ve el 90% dels beneficis de l’empresa i, d’altra banda, intentar superar King, la creadora de Candy Crush Saga, el joc que arrasa en aquests moments i que s’ha guanyat el número 1 entre els usuaris de les xarxes socials.

Amb la sortida de Don Mattrick, Microsoft se les haurà d’empescar com sigui per a què la Xbox One tingui èxit.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: