Zynga llançarà tres jocs nous per a mòbils

Compartir

Zynga Poker, Words With Friends i Farm Ville 2: Country Escape són els títols amb els quals pretén remuntar la seva situació.

Don Mattrick, actual CEO de Zynga, va anunciar un seguit de millores per remuntar l’empresa i, entre elles, hi ha el llançament de tres nous jocs per a dispositus mòbils.

Els 2 primers títols seran Zynga Poker i Words With Friends que es llançaran per a dispositius Android i iOS a finals de juny.

L’altre joc és Farm Ville 2: Country Escape, basat en Farmville 2 i que com a novetats inclourà un intercanvi de béns virtuals en què els jugadors poden canviar productes i animals a través d’un xat dins del joc, i la possibilitat de jugar offline sense necessitat d’Internet. El seu llançament es durà a terme durant el mes de març.

Mattrick va afirmar que “l’empresa aspira ara a ser la companyia líder en l’espai de jocs gratuïts“.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: