Zynga presenta Zynga with Friends i Farmville 2

Compartir

El popular simulador de granja s’actualitza i l’empresa llança Zynga with Friends.

Més de 290 milions de persones juguen a algun joc de Zynga, per això aquesta empresa ha decidit llançar “Zynga with Friends”, una plataforma unificada que busca que els jugadors de la web, Android, iOS, Facebook i Google+, interactuïn. Tot això per mitjà de la nova característica multijugador, amb la que qualsevol usuari des del dispositiu que sigui, jugui en conjunt o en contra.

Zynga també ha ampliat el seu centre de missatgeria, el qual ara proporciona una llista amb tots els amics del jugador, l’activitat i els seus estats, i que estarà disponible en totes les plataformes.

D’altra banda, també s’ha inclòs una nova API per a què els desenvolupadors puguin millorar els seus jocs amb widgets que fins al moment només estaven disponibles a través de Zynga.com, com ara xat en grup, informació d’activitat i altres.

Finalment, ha anunciat l’actualització del seu reeixit simulador de granger, Farmville, donant-li gràfics 3D i la possibilitat de girar la granja i veure-la des d’angles diferents.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: