Zynga redueix planter i compra NaturalMotion

Compartir

Un 15% del planter és acomiadat al mateix temps que es gasten una milionada en una adquisició.

Zynga està fent neteja de plantilla: la coneguda productora de videojocs acomiadarà un 15% dels seus treballadors per estalviar 35 milions de dòlars en el present any. S’espera que 314 treballadors perdin la feina.

Aquesta operació ve arran de que el darrer trimestre del 2013 es va saldar amb unes pèrdues d’uns 25 milions de dòlars per a la multinacional dels videojocs.

Però, tot i perdre diners, Zynga té temps de comprar NaturalMotion, l’estudi responsable de CSR Racing i que Zynga descriu com “desenvolupadors líders en jocs i tecnologia per a mòbils“.

NaturalMotion són els mateixos creadors dels motors Euphoria i Endorphin per simular física i crear animacions realistes, de manera que Zynga podria afegir nous tipus de jocs al seu catàleg.

El nou CEO de Zynga, Don Mattrick, va afegir que “l’adquisició de NaturalMotion ens permetrà expandir els nostres objectius, accelerar el nostre creixement en el sector mòbil i oferir tecnologies i eines de nova generació a Zynga“.

El preu de l’adquisició ha estat d’uns 527 milions de dòlars.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: