Zynga reestructura la seva cúpula i llança Farmville 2

Compartir

Segueix la remodelació de Zynga i llancen un nou successor del reeixit Farmville per intentar reflotar-la.

Zynga vol sortir de la crisi, i el seu nou CEO Don Mattrick està fent el possible. Després de reduir la plantilla, també reestructura el seu interior amb la marxa del fundador Mark Pincus del seu lloc de director productiu. Pincus se centrarà en la junta directiva.

Altres canvis són l’arribada d’Alex Garden com a nou president de Zynga Studios; Henry LaBounta en la tasca de responsable visual, i Jennifer Nuckles com a directora de màrqueting.

També afegir l’arribada de David Lee com a director financer. Lee s’haurà d’encarregar de la comptabilitat, finances corporatives i les relacions amb els inversors, informant en tot moment a Don Mattrick. Lee també té el repte d’aconseguir que l’empresa no tingui dependència de Facebook i es converteixi en una companyia enfocada a la indústria dels jocs mòbils.

Sigui com sigui, esperem que es faci visible ja que amb el recent llançament de Farmville 2 per a Android i iOS, esperen remotar el vol.

Farmville 2

Farmville 2

Farmville 2 té el mateix argument que la versió per a Facebook però per a dispositius mòbils, amb nous reptes i noves missions, afegint-hi la possibilitat de sincronitzar amb la nostra granja a Facebook. Tot això es troba diponible a Google Play Store i requereix sistema Android 4.0.3 o superior. També està disponible per a iPhone, iPad i iPod Touch a l’App Store i requereix sistema iOS 5.1 o superior.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: