Zynga va poder ser comprada per Microsoft

Compartir

L’actual CEO de la companyia, Don Mattrick, va intentar forçar l’operació en el 2010.

Com tothom sap, Don Mattrick va canviar la seva feina a Microsoft pel lloc de més responsabilitat directiva a Zynga. Doncs bé, Mattrick va poder comprar aquesta darrera per a Microsoft en el 2010, quan encara estava al capdavant de la divisió d’entreteniment de la companyia de Redmond.

Segons apunten a Bloomberg, Mattrick va intentar comprar Zynga, que llavors gaudia de bona salut, i va negociar amb el llavors CEO Mark Pincus. La idea darrere la compra era reforçar el catàleg de Microsoft Xbox amb jocs socials, però la cosa no va arribar a bon port ja que Zynga estava aliada amb Facebook i la xarxa social s’omplia d’usuaris i usuaris que van començar a jugar al Farmville, Cityville, etc… i les negociacions van ser víctima d’una mena de bombolla sobre el preu de Zynga.

Però el destí ha tornat a ajuntar Microsoft i Zynga, aquest cop no en pla de compra, si no d’intentar que Zynga pugui tornar a ser la que era abans de la crisi que està arrossegant des de fa temps.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: