Etihad presenta la seva connexió directa entre Barcelona i Abu Dhabi

Compartir

Ahir a la tarda es va presentar el vol directe Barcelona-Abu Dhabi sense escales de la companyia Etihad, el qual comptarà amb l’habitual luxe a la classe business, però també amb opcions més econòmiques que busquen fer accessible aquesta connexió directa a butxaques amb menys pressupost.

L’esdeveniment de presentació va comptar amb la presència de Tony Douglas, CEO de la companyia, el qual va agrair la càlida benvinguda a Barcelona i les facilitats dispensades per totes les administracions públiques, tant la municipal, com la nacional i també l’estatal, així com de les diverses entitats amb les quals han comptat per tancar aquest vol.

Douglas ha parlat de les excepcionalitats de Barcelona i Abu Dhabi, posant-les com a respectius paradigmes de dues destinacions úniques per les seves qualitats.

La Consellera d’empresa, Maria Àngels Chacón, també present a l’acte, ha agraït a Etihad la seva arribada a Barcelona amb un vol directe, tot recordant a tall d’anècdota que quan ella treballava al sector privat volava uns tres cops l’any a Abu Dhabi, fet pel qual li hagués anat molt bé haver disposat llavors d’aquesta connexió directa.

La Consellera d’empresa Maria Àngels Chacón

La Consellera d’empresa Maria Àngels Chacón

Aquesta anècdota li ha donat peu, però, a incidir en les relacions de negocis entre la capital dels Emirats i Catalunya.

I precisament per explicar que Catalunya és quelcom més que només Barcelona, la consellera Chacón ha esmentat el serious game Legends of Catalonia, en el qual seguim les aventures de Sant Jordi per tal de recuperar el seu diari perdut.

Cinc freqüències a la setmana a partir del 31 de març

El vol directe Barcelona-Abu Dhabi d’Etihad tindrà cinc freqüències setmanals (dilluns, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges), s’estrenarà a partir del vinent 31 de març, i es durà a terme amb avions Airbus A330-200.

El vol d’anada des d’Abu Dhabi sortirà a les 2:20 (hora dels Emirats), i arribarà a Barcelona a les 7:15 del matí (hora catalana), mentre que en sentit contrari la sortida de Barcelona es produirà a les 10:10 per arribar a les 20:00.

Maqueta d'avió a la presentació

Maqueta d’avió a la presentació

La classe business, a banda de la seva comoditat a l’avió (el “top” de la gamma inclou una suite de tres habitacions), posarà a disposició dels seus usuaris una sèrie de serveis extra, com ara la possibilitat de disposar d’una limusina que porti el o els viatgers a l’avió i una altra que el reculli en destinació, i naturalment les luxoses sales d’espera als respectius aeroports.

Per a les butxaques més modestes, la classe turista permetrà desseleccionar els serveis que no es vulguin i/o no siguin necessaris per al viatger, resultant en un bitllet més econòmic.

Guillem Alsina
Etiquetes: