La segona edició gironina de la Catosfera comença avui

Compartir

Per segon any consecutiu, la Catosfera -la trobada de la Internet catalana- es realitza a Girona, després que l’any passat hagués celebrat la seva primera edició a la ciutat, procedent de Granollers, on va néixer i va madurar.

Enguany, els actes s’estenen des de la inauguració, avui mateix (a les 19:30 a l’auditori del Centre Cultural La Mercè) fins al dissabte.

Avui, i després de l’acte que obrirà les jornades, la ponència inaugural, que du per títol “La Internet de les persones”, aplegarà alguns dels “pesos pesants” de la xarxa catalana: Saül Gordillo, Director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Josep Maria Ganyet, periodista i col·laborador de RAC1, Genís Roca, President de RocaSalvatella, i Mariola Dinarès, periodista, emprenedora i social media manager.

La jornada de demà divendres tindrà les activitats molt dividides, amb la sessió “Catosfera.edu: Tecnologia re-creativa” a les 9 del matí, i llavors ja haurem de saltar fins a les 19:30 per parlar de “Masclisme i clickbaiting. Els perills de fer-ho tot per acumular visites”.

El dissabte dia 15 serà el dia fort de la Catosfera, amb un atapeït programa que compta amb 19 conferències i actes diversos, alguns d’ells corrent en paral·lel amb els altres (com és el cas de la crypto party).

Al llarg dels tres dies, els assistents també podran gaudir d’activitats paral·leles, com el Vins&Tuits, que es celebraran al mateix Centre Cultural La Mercè de Girona.

Podeu veure el programa íntegre i inscriure-us a la Catosfera a través de la seva pàgina web.

Guillem Alsina
Etiquetes: